KLUBBEN – FÖR STORA & SMÅ UPPTÄCKARE

Gillar du pyssel, kunskap och roliga aktiviteter? Då borde du komma till KLUBBEN! Här träffar du bland annat SKHLM:s egna upptäcktsresande figur Filuris. Varje månad bjuder på nya teman och nya historier från Filuris som alltid har mycket att berätta och visa – kunskaper som du kan ha nytta av hemma, i skolan, i trafiken eller i naturen.

KLUBBEN är SKHLM:s alldeles egna barnklubb. Med lärande och kreativa och roliga aktiviteter får barnen mer kunskap om teman såsom hållbarhet, återvinning, återbruk, miljö, rörelser, hälsa. Nytt för i år är att KLUBBEN flyttar in i en egen lokal, SKHLM:s lekyta LEKHOLMEN. Här kommer det att finnas sittytor för att pyssla men även en mindre scen för uppträdanden och ”meet n greet” med Filuris.

PROGRAM

• Lördag 21 maj kl. 12-16 – Sommaren är på intåg och vi sår fröer. Skärholmsloppet arrangeras på torget så passande nog dekorerar vi även medaljer.
  • Lördag 27 augusti kl. 12-16 – Back to school/förskole tema. Sommarlovet är slut och vi preppar för nystart! Temat är mellis, vi lär barnen hur man gör nyttiga och lätta mellanmål efter skolan. Filuris har ”röris” med alla barn.
  • Lördag 24 september kl. 12-16 – Return & Remake. Sopsorteringsdag, barnen får kasta sopor i rätt behållare och får ett diplom. Vi gör även spännande återvinningspyssel.

KLUBBEN hittar ni i LEKHOLMEN, mittemot JD Sports.