Gillar du pyssel, kunskap och roliga aktiviteter? Då borde du komma till KLUBBEN!

KLUBBEN är Skärholmen Centrums alldeles egna barnklubb. Med lärande och roliga aktiviteter får barnen mer kunskap om 2020s tema som är hållbarhet och återvinning.
Vi kommer bl a att göra ”nytt av gammalt”, gör egna tygkassar, dekorera plagg och mycket mera.

Filuris är maskoten för SKHLMs KLUBBEN, som har blivit en favorit och som kommer att vara på plats för träffa barnen.. Filuris är född i rymden och träffade där Fia Upptäckaren, de blev kompisar!

Filuris följde med från sin planet till jorden och SKHLM Centrum. Sedan dess kommer hen och träffar alla barn som är på KLUBBEN. Det brukar bli stort kramkalas!

Filuris älskar att träffa sina kompisar på lördagarna och hen älskar att sjunga och dansa, så mycket att hen vill lära alla barn sin egen sång och dans.

Sången är glad och lätt att lära sig.
Till sången har Filuris en dans och som alla kan lära sig dansa.

Varmt välkommen till KLUBBEN med Filuris!