KLUBBEN – FÖR STORA & SMÅ UPPTÄCKARE

Gillar du pyssel, kunskap och roliga aktiviteter? Då borde du komma till KLUBBEN! Här träffar du bland annat SKHLM:s egna upptäcktsresande figur Filuris. Vid varje tillfälle bjuder KLUBBEN på nya teman och nya historier från Filuris som alltid har mycket att berätta och visa – kunskaper som du kan ha nytta av hemma, i skolan, i trafiken eller i naturen. 

KLUBBEN är SKHLM:s alldeles egna barnklubb. Med lärande och kreativa och roliga aktiviteter får barnen mer kunskap om teman såsom hållbarhet, återvinning, återbruk, miljö, rörelser, hälsa. KLUBBEN hittar ni i LEKHOLMEN, SKHLM:s lekyta vid Food Court.

PROGRAM 2024

  • 27 april kl. 12-16: Vi firar våren tillsammans med Filuris. Vi pysslar tussilagos, vitsippor, nyckelpigor och fjärilar.
  • 24 augusti kl. 12-16: Dags att gå tillbaka till förskola och skola. Vi pimpar pennor och massa annat skoj.
  • 28 september kl. 12-16: Hösten närmar sig och vad passar inte bättre än en varm kopp te eller choklad. Vi gör våra egna koppar att ta med hem till myset.
  • 26 oktober kl. 12-16: Halloween står på glänt och vi gör en massa skrämmande saker. Ansiktsmålning och en egen magisk trolldryck.
  • 30 november kl. 12-16: Nu är julen äntligen här och vi gör egna julklappar i form av fotografier i en egengjord ram.

Nytt för i år är att vi kvalitetssäkrar KLUBBEN för de som vill delta, detta innebär att vi har ett max antal deltagare på 15 barn, varje barn får delta i max 30 min, detta för at alla som vill vara med ska få vara med. Filuris träffas utanför LEKHOLMEN för att skapa lugn och ro för de som vill delta i aktiviteterna inne i LEKHOLMEN. LEKHOLMEN är öppen för vanlig lek alla dagar som inte KLUBBEN är på plats.