Gillar du pyssel, kunskap och äventyr? Då borde du komma till KLUBBEN!

KLUBBEN är Skärholmen Centrums alldeles egna barnklubb. Tillsammans med Fia och Filuris får barnen leka och pyssla, men också lära sig om olika länder, trafikvett, djurarter eller annat som kan vara bra att kunna. KLUBBEN kommer till SKHLM en gång i månaden och håller till utanför Vivaldi och Stjärnurmakarna mellan klockan 12:00 – 16:00.

Datum för KLUBBEN är 25 mars, 29 april, 27 maj, 22 juni, 29 juli, 26 augusti, 30 september, 28 oktober, 25 november och 16 december.

Fia och Filuris älskar att resa och upptäcka världen

De åker därför på en ny upptäcktsresa varje månad och försöker lära sig allt de kan om platsen de reser till. När de kommer tillbaka till SKHLM längtar de efter att få berätta för barnen i Skärholmen om allt nytt de har varit med om, sett och lärt sig.

En resa till England

Fia pysslar med barnen och berättar om sitt äventyr samtidigt som barnen lär sig om växter, trädgård, blommor och jord. Hur tar en till exempel hand om sitt frö så det växer och blir en stor växt?