KLUBBEN – FÖR STORA & SMÅ UPPTÄCKARE

Gillar du pyssel, kunskap och roliga aktiviteter? Då borde du komma till KLUBBEN! Här träffar du bland annat SKHLM:s egna upptäcktsresande figur Filuris. Varje månad bjuder på nya teman och nya historier från Filuris som alltid har mycket att berätta och visa – kunskaper som du kan ha nytta av hemma, i skolan, i trafiken eller i naturen.

KLUBBEN är SKHLM:s alldeles egna barnklubb. Med lärande och kreativa och roliga aktiviteter får barnen mer kunskap om teman såsom hållbarhet, återvinning, återbruk, miljö, rörelser, hälsa. Nytt för i år är att KLUBBEN flyttar in i en egen lokal, SKHLM:s lekyta LEKHOLMEN. Här kommer det att finnas sittytor för att pyssla men även en mindre scen för uppträdanden och ”meet n greet” med Filuris.

PROGRAM

• Lördag 26 november kl. 12-16: Vi firar första advent med vinter- och julaktiviteter och pyssel.

KLUBBEN hittar ni i LEKHOLMEN, mittemot JD Sports.