KLUBBEN ÄR ÄNTLIGEN TILLBAKA!

Efter ett uppehåll på grund av Covid-19 är nu Klubben tillbaka! Dessutom kommer Klubben och Filuris husera i en helt ny och egen lokal – LEKHOLMEN – mittemot JD Sports, närmast The Pepper.

Gillar du pyssel, kunskap och roliga aktiviteter? Då borde du komma till KLUBBEN! Här träffar du bland annat SKHLM:s egna upptäcktsresande figur Filuris. Varje månad bjuder på nya teman och nya historier från Filuris som alltid har mycket att berätta och visa – kunskaper som du kan ha nytta av hemma, i skolan, i trafiken eller i naturen.

KLUBBEN är Skärholmen Centrums alldeles egna barnklubb. Med lärande och kreativa och roliga aktiviteter får barnen mer kunskap om teman såsom
hållbarhet, återvinning, återbruk, miljö, rörelser, hälsa. Nytt för hösten är att KLUBBEN flyttar in i en egen lokal, SKHLM:s nya lekyta LEKHOLMEN. Här kommer det att finnas sittytor för att pyssla men även en mindre scen för uppträdanden och ”meet n greet” med Filuris.

PROGRAM

• Lördag 28 augusti kl. 12-16 – Premiär för efterlängtade KLUBBEN! Fest-tema, vi bjuder på popcorn, och ballonger till alla barn. Vi gör små partyteckningar och partyhattar.
  • Lördag 25 september kl. 12-16 – Dinosaurietema med kreativt skapande och pyssel
  • Lördag 30 oktober kl. 12-16 – Halloweenfest! Vi gör bland annat lerpumpor och dekorerar spindlar och spöken mm. För den som vill, kom gärna utklädd i Halloweentema!
  • Höstlovsspecial 1-5 november kl. 12-17 – (mer info kommer)
  • Lördag 27 november kl. 12-16 –Vi pysslar och återbrukar från naturens egna skatter.
  • Lördag 18 december kl. 12-16 – Julspecial, vi skapar och pysslar det sista inför julen.

VÄLKOMNA TILL KLUBBEN – FÖR STORA OCH SMÅ UPPTÄCKARE!