Aktuellt

Åhléns kommer tillbaka till SKHLM

Häng med oss på stans bästa sportlov

Fixa sommarlooken på måndag och lär dig DJ:a på fredag. Vi lovar skönt häng och nya somriga aktiviteter varje dag, hela sportlovet, 26 feb – 1 mars kl. 12-18.

Varmt välkomna till H&M´s nya butik.

Nu slår H&M upp portarna till sin nya butik i SKHLM. Butiken erbjuder det senaste inom mode samt ett stort utbud av skönhet.

Planera ditt besök utifrån tillgänglighet i vårt nya digitala verktyg.

SKHLM släpper ett digitalt verktyg som gör det enklare för fler personer med någon form av funktionsnedsättning att planera sina besök hos oss.

SKHLM ❤️ Skärholmen

En viktig del i vårt arbete med att utveckla och stärka SKHLM i rollen som södra Stockholms självklara stadskärna är att bidra till en god social utveckling av området.

Välkommen till vår Food Court

Nu är den nya delen av vår food court öppnad! Mer ljus, möbler i trä och mer grönska för att bidra till en härligare matstund.

Presenttips – Presentkortet alla vill ha

Till personen som har allt, till dina anställda, när fantasin är slut eller när du helt enkelt vill ge bort en present utan begränsningar. Med vårt urval av butiker och restauranger finns garanterat något som passar alla.

Välkommen till Europas största Kebabkedja – German Döner Kebab

GDK är den otvivelaktiga ledaren på kebabmarknaden med en kebab som är fräsch med en tillfredsställande smaksensation. German Döner Kebab har sin entré mot Skärholmstorget.

Få hjälp med läxorna hos oss

Behöver du eller någon du känner hjälp med läxorna? I samarbete med Föreningen Drömstort erbjuder vi läxhjälp varje tisdag och torsdag kl. 16-20 i WORKLOUNGE SKHLM.

Brocante – en Second Hand i världsklass.

Brocante, som betyder loppmarknad på franska, är ett annorlunda och sammanhållet koncept för second hand-handel där hela bohag köps upp. Varorna består av möbler, kläder, porslin, glas, verktyg, tavlor och massor av annat som finns i ett hushåll.

Välkommen till Espresso Houses coffee shop!

Välkommen till Söderorts största Espresso House.

WORKLOUNGE SKHLM

Välkommen till WORKLOUNGE SKHLM – en plats för lugn och ro. Här kan du arbeta, plugga eller bara ta det lugnt ett tag! Här finns 12 stycken kontorsplatser och fritt wifi.