Aktuellt

In & Finn öppnar 14 juni

In & Finn erbjuder ett utbrett sortiment såsom presenter, heminredning, husgeråd, glas och porslin samt hygienartiklar. Butiken hittar ni mellan Twilfit och Telia på Bredholmsgatan. Välkomna!

Ny utställning i Ateljé SKHLM

Välkommen till utställningen ”A Creative Path Home”, en grupputställning som tar avstamp i betydelsen av tro i skapandet av samtidskonst. Ni hittar utställningen i Ateljé SKHLM fram till den 28 juni.

SKHLM först ut när Fritidsbanken öppnar i Stockholm

Fritidsbanken öppnar i SKHLM på Måsholmstorget efter sommaren!

Välkommen till Normals nya större butik!

Den 3 april är det dags för Normal att öppna upp sin nya stora butik på Bredholmsgatan. Välkomna på öppningskalas!

Åhléns kommer tillbaka till SKHLM

Åhléns öppnar i SKHLM under sommaren. Det nya varuhuset kommer bjuda på 2 500 kvadratmeter shopping, fördelat på två våningsplan!

Varmt välkomna till H&M´s nya butik.

Nu slår H&M upp portarna till sin nya butik i SKHLM. Butiken erbjuder det senaste inom mode samt ett stort utbud av skönhet.

Planera ditt besök utifrån tillgänglighet i vårt nya digitala verktyg.

SKHLM släpper ett digitalt verktyg som gör det enklare för fler personer med någon form av funktionsnedsättning att planera sina besök hos oss.

SKHLM ❤️ Skärholmen

En viktig del i vårt arbete med att utveckla och stärka SKHLM i rollen som södra Stockholms självklara stadskärna är att bidra till en god social utveckling av området.

Välkommen till vår Food Court

Nu är den nya delen av vår food court öppnad! Mer ljus, möbler i trä och mer grönska för att bidra till en härligare matstund.

Presenttips – Presentkortet alla vill ha

Till personen som har allt, till dina anställda, när fantasin är slut eller när du helt enkelt vill ge bort en present utan begränsningar. Med vårt urval av butiker och restauranger finns garanterat något som passar alla.

Få hjälp med läxorna hos oss

Behöver du eller någon du känner hjälp med läxorna? I samarbete med Föreningen Drömstort erbjuder vi läxhjälp varje tisdag och torsdag kl. 16-20 i WORKLOUNGE SKHLM.

Brocante – en Second Hand i världsklass.

Brocante, som betyder loppmarknad på franska, är ett annorlunda och sammanhållet koncept för second hand-handel där hela bohag köps upp. Varorna består av möbler, kläder, porslin, glas, verktyg, tavlor och massor av annat som finns i ett hushåll.