Det är enkelt att hitta till SKHLM

oavsett om du kommer med bil eller åker kommunalt

 

Visste du om att SKHLM endast ligger 25 minuter från T-Centralen? Med tunnelbanans röda linje mot Norsborg är du framme på nolltid. Gå av vid station Skärholmen. Oavsett vilken uppgång du väljer kommer du se centrumet direkt när du kommit ut från tunnelbanan.

Kommer du med bil? Sväng av E4:an vid avfart ”Skärholmen N C”. Vi erbjuder över 3000 parkeringsplatser där du får stå gratis i 3 timmar med p-skiva. Självklart finns det även anpassade parkeringsplatser för rörelsehindrade, samt laddplats för dig som har elbil.

Observera att vissa parkeringsplatser allra närmast entréerna är betalplatser och vi påminner igen om p-skiva. Har du ingen i bilen finns de att hämta vid våra entréer så att du undviker p-böter.

PARKERING

För dig som besöker Skärholmen Centrum med bil finns det över 3000 parkeringsplatser i vårt garage. Med p-skiva i vindrutan får du stå gratis i tre timmar. P-skivor finns vid våra entréer. Vi erbjuder anpassade parkeringsplatser för rörelsehindrade med tillstånd. Det finns även snabbparkeringar med extra bra lägen, vilka är avgiftsbelagda. För den som har frågor eller vill hyra en parkeringsplats kontakta gärna Aimo Park på hyraplats@aimopark.se.

TAXI/FÄRDTJÄNST

Taxi/Färdtjänst stannar närmast centrumet vid Bodholmsplan 1 eller Bredholmstorget 4, som öppnar klockan 10.00.

TOALETTER, SKÖTRUM OCH AMNINGSRUM

Toaletter finns en trappa ner under food courten samt på övre plan.
Skötbord finns vid båda toaletterna.
Amningsrum finns food courtens toaletter. Där finns också gott om utrymme för att parkera din barnvagn.

TILLGÄNGLIGHET

Alla garageplan samt övre plan går att nå via hiss. Särskilda handikapplatser finns på parkeringen.
Gångarna i SKHLM är breda, vilket ger god framkomlighet.
Varje entré har särskilda ingångar utsedda med dörröppnare. Dessa ingångar finns vid sidan om de stora entrésnurrorna.

HUNDAR

Vi tillåter tyvärr inte hundar i centrumet.

GRATIS WiFi

Hos oss finns gratis WiFi tillgängligt för alla. Koppla enkelt upp dig genom att välja nätverket SKHLM Guest i din mobil.