Presentkort

Just nu genomför vi ett leverantörsbyte av presentkort. Det är därför ej möjligt att köpa nya kort efter den 31 maj. Förhoppningsvis har vi de nya presentkorten på plats efter sommaren.

Kort som är inköpta innan den 31 maj är som vanligt giltiga i ett år efter inköpstillfället.

Presentkortet kan användas som betalmedel i flera av våra butiker, restauranger och caféer

Presentkortet köper du enkelt själv i våra presentkortsautomater som finns inne i centrum, utanför Apotek Kronan eller Nordic Wellness. Presentkorten laddas med ditt kredit- eller betalkort och du kan välja en valfri summa mellan 100 kr – 5000 kr. Du får presentkortet direkt från automaten. Presentkortet är giltigt i 1 år från datumet då kortet laddades. Om du handlar för ditt presentkort i en av våra butiker och sedan vill lämna tillbaka produkten får du inte ut beloppet kontant utan istället ett tillgodokvitto i butiken du handlat i. Det är inget öppet köp på presentkortet.

Glöm inte att ta ett fint fodral att stoppa presentkortet i. Fodralen finns vid sidan om presentkortsautomaten och ingår vid köp av presentkort.

Saldokontroll kan genomföras i presentkortsautomaten eller här!

Presentkorten är ej personligt. De kan ej lösas in mot kontanta pengar. Borttappat eller stulet kort ersätts ej.

Du vet väl att du som företagare kan ge bort våra presentkort till din personal? Perfekt som julklapp eller för att fira andra framgångar. Du beställer korten direkt ifrån Resursbank och betalar dem mot faktura.

Sista beställningsdag för kommande julbeställningar är den 24 november 2023. På så sätt kan Resurs Bank garantera att beställningen administreras och levereras i god tid. Givetvis så kommer Resurs Bank hantera alla beställningar, även dem som inkommer efter den 24 november men då kan de inte garantera att presentkorten kommer bli levererade samt laddade inför kommande julhelg.

För beställningar av presentkort, maila följande uppgifter till presentkort@resurs.se

  • Företagsnamn
  • Organisationsnummer
  • Leveransadress
  • Faktureringsadress
  • Kontaktperson och telefonnummer
  • Antal kort samt vilket belopp presentkorten ska vara laddade med
  • Att beställningen avser Skärholmens presentkort.

När Resurs Bank tagit emot ordern via e-post skickas presentkorten ut oladdade till er. Leveranstiden är 3–5 arbetsdagar och fakturan skickas separat. Faktura- och hanteringsavgift tillkommer. När fakturan är betald kommer presentkorten är laddas. Informationen om när laddningen är genomförd skickas till berörd kontaktperson.

Har du frågor angående presentkortet ber vi dig att ta kontakt med Resursbank som administrerar våra presentkort.

Resursbanks kundservice nås på mailadress presentkort@resurs.se.

Anslutna butiker