Aktuellt

Välkommen In & Finn i SKHLM

In & Finn erbjuder ett utbrett sortiment såsom presenter, heminredning, husgeråd, glas och porslin samt hygienartiklar. Butiken hittar ni mellan Twilfit och Telia på Bredholmsgatan. Välkomna!

SKHLM först ut när Fritidsbanken öppnar i Stockholm

Fritidsbanken öppnar i SKHLM på Måsholmstorget efter sommaren!

Välkommen till Normals nya större butik!

Den 3 april är det dags för Normal att öppna upp sin nya stora butik på Bredholmsgatan. Välkomna på öppningskalas!

Åhléns öppnar i SKHLM den 11 juli

Den 11 juli är det äntligen dags för Åhléns öppning i SKHLM! Det nya varuhuset kommer bjuda på 2 500 kvadratmeter shopping, fördelat på två våningsplan.

Varmt välkomna till H&M´s nya butik.

Nu slår H&M upp portarna till sin nya butik i SKHLM. Butiken erbjuder det senaste inom mode samt ett stort utbud av skönhet.

Planera ditt besök utifrån tillgänglighet i vårt nya digitala verktyg.

SKHLM släpper ett digitalt verktyg som gör det enklare för fler personer med någon form av funktionsnedsättning att planera sina besök hos oss.

SKHLM ❤️ Skärholmen

En viktig del i vårt arbete med att utveckla och stärka SKHLM i rollen som södra Stockholms självklara stadskärna är att bidra till en god social utveckling av området.

Välkommen till vår Food Court

Nu är den nya delen av vår food court öppnad! Mer ljus, möbler i trä och mer grönska för att bidra till en härligare matstund.

Brocante – en Second Hand i världsklass.

Brocante, som betyder loppmarknad på franska, är ett annorlunda och sammanhållet koncept för second hand-handel där hela bohag köps upp. Varorna består av möbler, kläder, porslin, glas, verktyg, tavlor och massor av annat som finns i ett hushåll.

Välkommen till Espresso Houses coffee shop!

Välkommen till Söderorts största Espresso House.

WORKLOUNGE SKHLM

Välkommen till WORKLOUNGE SKHLM – en plats för lugn och ro. Här kan du arbeta, plugga eller bara ta det lugnt ett tag! Här finns 12 stycken kontorsplatser och fritt wifi.

Kom och lek i LEKHOLMEN

LEKHOLMEN är vår lekyta för barn mellan 0-5 år. Ni finner ytan närmast The Pepper, mittemot JD Sports.