Vinterfestivalen 2019

Event 2 jan - 5 jan 2019

Nu närmar sig jullovet med stormsteg och vi har nu möjligheten att presentera Vinterfestivalen 2019 och alla dess aktiviteter. Detta år pågår festivalen i fyra dagar, med start den 2 januari, fram till den 5 januari. Som tidigare år håller vi till i Skärholmshallen, Skärholmens centrum, Kulturhuset Skärholmen samt Station 13 (Ungdomens Hus Fryshuset). Under dessa dagar bjuder vi på aktiviteter för alla åldrar, du kommer att ha möjlighet till att testa på olika sporter, hoppa i en hoppborg och även njuta av kulturaktiviteter. Som vanligt är allt på festivalen kostnadsfritt och öppet för alla!

Den 3 januari visar vi tillsammans med Kulturhuset Skärholmen två kostnadsfria barnfilmer under dagen. Vi återkommer även med vår uppskattade Dancebattle och som även den hålls i Kulturhuset Skärholmens lokaler med start från 18.00!

Den 4 januari har vi även detta år fått möjlighet att hålla i en livespelning på Le Croissant inne i Skärholmens centrum, här kommer det att bjudas på underhållning i form av hip hop från lokala talanger med start från 18.00.

——————————————

127 Festivalen är en plattform för barn och unga, lokala som nationella civilsamhällesaktörer, myndigheter och samfund för att skapa möten mellan medborgare, makthavare och organisationer för att, tillsammans, ge barn och unga en meningsfylld fritid under sommarlovet.

Festivalens innehåll styrs av vad medborgare vill se och göra. Dessa önskningar ges sedan till en grupp unga vuxna som i sin tur, tillsammans med projektledarna, gör en planering för sommaren.

* Vi reserverar oss för eventuella tryckfel samt att vissa aktiviteter kan komma att ändras.