Caro & El Club feat. Marit Bergman

Event 11 apr 2018

Äntligen kommer CARO & EL CLUB tillbaka till Onsdagsklubben den 11 april på Café Le Croissant!

De är ett unikt svenskt/latino-koncept, och sedan deras debutalbum Further On The Way (Bolero/Warner 2008), har bandet turnerat i Sverige, Europa och Sydamerika. Alltid fått strålande recensioner. Caro & El Club uppträder ibland som en duo, men ofta i olika konstellationer och samverkan. En kan säga att El Club är ett dynamiskt kollektiv med stora kända lokala musiker förenade till dem.

Den här gången blir de gästade av en utav Sveriges folkkäraste popstjärnor MARIT BERGMAN. Flerfaldig vinnare av priser och utmärkelser, bla. Grammis och P3 Guld och med många hitar i bagaget kommer hon hela vägen ifrån Bredäng.

Som alltid: gratis och öppet för alla!

* * *
Onsdagsklubben är en del av projektet KULTUR I CENTRUM som drivs av föreningen FOLK i Skärhomen. Samarbetspartners är Café Le Croissant, SKHLM, Skärholmens Bibliotek, ABF Stockholm, Skärholmens Stadsdelsförvaltning samt Riksorganisationen Folkets Hus och Parker. Hela projektet finansieras med stöd av Stockholms stads kulturförvaltning samt kulturrådets nationella satsning ”Kreativa Platser”.