Alla hjärtans dag – ge bort lite kärlek

Aktuellt - 12 Feb 2018

Du… kreativitet håller kärleken vid liv!

Alla hjärtans dag är inte bara för par. Den 14 februari firar vi kompiskärlek, syskonkärlek och allt där emellan! Vill du skapa något fint till någon du tycker lite extra mycket om har vi alla produkter du kan tänkas behöva. Välkommen att kika runt i Panduro i Skärholmen Centrum!

Fina gipshjärtan

Varför inte visa vad du känner med en present som du har gjort alldeles själv? Här har vi gjutit två fina prydnadshjärtan i gips som passar perfekt att ge bort till exempelvis alla hjärtans dag. Hjärtana gjuter du enkelt med hjälp av anvisningarna på förpackningen. När de väl har stelnat kan du måla dem om du vill. Vi har målat våra hjärtan och sedan stänkt lite färg på dem. Texten har vi skrivit med hjälp av en pensel och Hobbylack.

Romantiska ljuskoppar

Varför inte överraska någon du tycker extra mycket om med hemgjorda ljus i vackra koppar? Följ instruktionerna på förpackningen och gjut ljusgelén i kopparna. Sedan är det bara att dekorera kopparna som du vill, kanske med ett fint mönster, en liten kärlekshälsning eller snygga etiketter?