Ansök till Skärholmens vårsalong 2023!

Aktuellt - 16 jan 2023

Välkommen att ansöka till Skärholmens vårsalong 2023! 🌟

Folk i Skärholmen, som ombesörjer Ateljé SKHLM i samarbete med SKHLM, söker dig som är konstintresserad, konstnär, såväl amatör som etablerad över 15 år gammal, bosatt i Skärholmens stadsdel (Bredäng, Sätra, Skärholmen, Vårberg) eller har en särskild anknytning till dessa platser. Skicka in dina konstverk (t ex teckning, måleri, grafiska konstformer, skulptur, fotografi, videokonst, performance, keramik eller installationer) till dem för att komma med i Skärholmens Vårsalong.

För tredje året i rad organiserar FOLK, genom initiativtagaren Raul Leon Alvarez, Skärholmens Vårsalong. Årets tema är “Låt konsten tala” som syftar till att kommentera och reflektera över vår samtid. Utöver konstens rent estetiska karaktär är konsten även ett verktyg för att lyfta fram, ifrågasätta och få oss att reflektera över tendenser och strukturer i samhället; kanske också visa på alternativ till den rådande ordningen. Utifrån personliga och kollektiva erfarenheter, eller konceptuella reflektioner förväntas konstnärerna låta konsten tala i relation till aktuella teman som på olika sätt påverkar våra liv.

Klicka här för att läsa mer och komma till onlineformuläret, eller maila opencall@folkiskarholmen.se om du vill få en ansökningsblankett via e-post.

🔸 Deadline: 5 februari 2023
🔸 Utställningsperiod: 17 mars – 30 april 2023
🔸 Plats: FOLKs konstrum Ateljé SKHLM