SKHLM lanserar SKHLM Apparel

Aktuellt - 15 sep 2023

Wow, alla fina bags tog slut. Men det finns fortfarande chans att få en. Gå till EWAY med ditt kvitto när du handlat för mer än 300 kr. Då blir du en av de lyckliga som ställs i en kö och kan hämta en bag efter den 1 nov. Skynda till EWAY, det finns enbart plats för 300 personer i kön!

För Nabil Dorbane Holem började allt i Paris sydöstra förorter där han växte upp, innan kärleken förde honom till Sverige. Som streetart-artist blev han snabbt ett namn och han har arbetat vidare som illustratör och designer. Han har bland annat varit aktiv i välkända Spray it Collective. Idag skapar han både konst, formger och undervisar i olika graffitiprojekt för alla åldrar.  

Nabil har starka kopplingar till Skärholmen, har bott i området och hade tidigare projekt hos galleriet Ateljé SKHLM som drivs av Folk i Skärholmen. Han har själv nordafrikanska rötter och är intresserad av att lyfta olika kulturer, människor från olika delar av världen och vad som skiljer och förenar oss. Gatukonsten är för Nabil något som för folk tillsammans. Verket han skapat för SKHLM Apparel är fyllt av symboler från området och han har blandat landskap med natur och olika karaktärer du kan se i Skärholmen. Allt skapat med värme och en stor dos humor.  

I kampanjen använder vi modeller som på något sätt har koppling till SKHLM och Skärholmen. De svarade på vårt open call på Instagram (visst följer du oss?). Våra proffsiga modeller heter Shahd, Maxwell, Emma, Carla och Salomon. Under en dag fotograferade vi i SKHLM hos våra vänliga handlare som öppnade upp dörrarna för oss. Stort tack till modeller och handlare! 

Vår förhoppning är att bagarna från SKHLM Apparel ska uppskattas och att vi längre fram ska kunna göra fler fina accessoarer och giveaways till våra kunder. Vill du önska något särskilt? Mejla oss och berätta. 

För att få en bag handlar du någonstans i SKHLM för 300 kr och visar kvittot hos EWAY. Då blir den din!