Just nu händer det mycket roligt i SKHLM. Här kan du se vad som är på gång!

Aktuellt - 24 nov 2021

Att hålla SKHLM uppdaterat och attraktivt är det viktigaste för oss. Just nu händer det mycket roliga saker hos oss och vi har samlat de allra roligaste här, listan fylls på så fort vi har fler roliga nyheter att förmedla:

  • Genom att ta bort rulltrappan upp till H&M skapar vi mer fria ytor och en bättre överblick över centrum. Den större golvytan ger oss även möjlighet att inreda med fler och mysigare lounger och sittgrupper. Projektet färdigställs i början av december.
  • I början av Januari öppnar Genetics en ny skönhetssalong på Storholmsgatan, mellan Klippotek1 och Partyland. Genetics kommer erbjuda skönhetsbehandlingar, hudvård, laserbehandlingar, injektioner med mera.
  • I april 2022 öppnar Espresso House en coffee shop enligt deras senaste inredningskonceptet Nordic House. Espresso House tar över McDonalds tidigare lokaler. Etableringen stärker vårt utbud och gör SKHLM till en naturlig mötesplats i söderort.
  • Under 2023 kommer Stadsdelsförvaltningen flytta in i SKHLM Centrum. Arbetet med att iordningställa deras lokal om 6216 kvm har påbörjats och kommer fortgå under hela 2022. Stadsdelsförvaltningen tar bland annat över ytorna där Clas Ohlson och ÖoB tidigare låg.