KLUBBEN – för stora och små upptäckare

Aktuellt - 17 aug 2021

KLUBBEN – FÖR STORA & SMÅ UPPTÄCKARE 

Gillar du pyssel, kunskap och roliga aktiviteter? Då borde du komma till KLUBBEN! Här träffar du bland annat SKHLM:s egna upptäcktsresande figur Filuris. Vid varje tillfälle bjuder KLUBBEN på nya teman och nya historier från Filuris som alltid har mycket att berätta och visa – kunskaper som du kan ha nytta av hemma, i skolan, i trafiken eller i naturen. 

KLUBBEN är SKHLM:s alldeles egna barnklubb. Med lärande och kreativa och roliga aktiviteter får barnen mer kunskap om teman såsom hållbarhet, återvinning, återbruk, miljö, rörelser, hälsa. KLUBBEN hittar ni i LEKHOLMEN, SKHLM:s lekyta vid Food Court.

PROGRAM

  • Lördag 23 september kl. 12-16: Hösttema – vi lyfter Återvinningens Dag.
  • Lördag 28 oktober kl. 12-16: Halloweentema – läskigt pyssel, ansiktsmålning och spökjakt med Filuris.
  • Lördag 2 december kl. 12-16: Julpyssel
  • Lördag 16 december kl. 12-16: Julpyssel och hemligt besök.

Nytt för i år är att vi kvalitetssäkrar KLUBBEN för de som vill delta, detta innebär att vi har ett max antal deltagare på 15 barn, varje barn får delta i max 30 min, detta för at alla som vill vara med ska få vara med. Filuris träffas utanför LEKHOLMEN för att skapa lugn och ro för de som vill delta i aktiviteterna inne i LEKHOLMEN. LEKHOLMEN är öppen för vanlig lek alla dagar som inte KLUBBEN är på plats.