Välkommen till Skärholmen Centrum!

 

  

Bil 

Ta E4/E20 söderut från Stockholm eller norrut från Södertälje. Sväng av vid avfart

”Skärholmen N C”.

 

Parkering

För dig som besöker Skärholmen Centrum finns det över 3000 parkeringsplatser i vårt garage. Trygghet är viktigt för oss, därför har vi kameraövervakning dygnet runt. Med p-skiva i vindrutan får du stå gratis i fem timmar. P-skivor finns vid våra entréer. Vi erbjuder anpassade parkeringsplatser för rörelsehindrade med tillstånd. Det finns även snabbparkeringar med extra bra läge, vilka är avgiftsbelagda. För den som har frågor eller vill hyra en parkeringsplats kontakta gärna Q-park på 0771-96 90 00. 

 

Kollektivtrafik

Det går både buss och tunnelbana till Skärholmen Centrum. Tunnelbanans röda linje mot Norsborg stannar vid station Skärholmen. Ett flertal busslinjer stannar utanför Skärholmen Centrum. För mer information om busstider och färdvägar, gå in på http://www.sl.se

 

Taxi/Färdtjänst

Taxi/Färdtjänst stannar närmast centrumet vid Bodholmsplan 1 eller Bredholmstorget 4, som öppnar klockan 10.00. Karta för att hitta till Skärholmen Centrum, gå in på

http://kartor.eniro.se/query?what=map&mop=yp&advert_code=14845392

 

Infoterminaler

I Skärholmen Centrum finns flera stationer med digitala informationsterminaler utplacerade. Genom att peka på skärmen kan du lätt hitta information om butiker och serviceställen.

 

Toaletter

Toaletter hittar du på tre ställen i centrum. En toalett finns vid ICA Kvantum och Systembolaget. Där finns även toalettstol för barn. Fler toaletter hittar du på nedre plan, en trappa ner från vår Food court. Det finns även toaletter på övre plan, bredvid Oasis.

 

Skötrum

Skötbord finns vid samtliga toaletter. 

 

Amningsrum

Amningsrummet ligger vid toaletterna på nedre plan i anslutning till vår Food court.

Där finns gott om utrymme så du kan parkera din barnvagn.

 

 

Varmt välkommen till Skärholmen Centrum!

 

 


  • Puff

Öppettider

Vardagar 10-20
Lördag 10-18
Söndag 11-18

 

Alla öppettider